EIGER FOCUS 01 (TAS KAMERA)

Posted by

EIGER FOCUS 01
by 'Eiger'

EIGER CAMERA PROFESIONAL BAG


Colour: Green Army/Black/Silver
Series: Art. 1149
Capacity: 45 Liter
Category: Tas Kamera
Price per Unit (piece): Rp. ,

SPECIFICATIONS

- Polyester 600D - Nylon 1682 - Size : 24 x 20 x 46 cm


TECHNOLOGY
Eiger Intercooler Back System ( EIBS )

FEATURES
Camera Pack for professional photographer. Engineeed for multiple camera bodies, lenses and accessories. Comfort and carrying capacity for a day in the field. Front or top loading camera & equipment access. Included panel access for convinient access, security, add structure anmd protection. Padded and Fleece-lined intrerior with padded adjustable dividers. Rapid access tripod mount with webbing adjuster system on side. Removable rain cover. Top pocket and organizer front pocket for camera accessories. Padded laptop sleeve, accommodates a lap top 15"/15.4". Haul handle. EigerIntercooler Back System with padded waist belt.


Blog, Updated at: 12:07 PM

7 comments:

Anonymous said...

berapa harganya nih??

Anonymous said...

barang masih ada bos?????

ada contact number??????


tertarik nihhhh

Halliwell said...

Kok ga ada nomer telp yg bisa gw hubungi untuk product ini ? Mau jualan atau cuma informasi doang sih ? Jadi kalau mau beli hubungi siapa ? Di counter Eiger untuk product ini katanya habis...

Anonymous said...

Hallo eager....
mohon bantuan dalam tas Focus01 ini ditampilkan gambar susunan buat kameranya, krn tas saya Focus01 ini dulu utk kamera saya lepas ...eh bukunya juga hilang jadi gak tau gimana cara nyusunnya...pls help!!!!

sishia said...

masih ada stock ga?harganya brp?no telp kalo pembeli berminat?ini gmn ya

Anonymous said...

kalau ada stock saya mau donk 1. No. tlp yg bisa saya hubungi brp yah?

Anonymous said...

masih ada stock kah?? hrg nya brp yah??

kontek ke 085695228243

thx

Popular Posts